« terug

studio Den Eikenhorst Esch

In de voormalige schuur van Landgoed Den Eikenhorst is een deel van de zolder bij het eerder gerealiseerde kantoor getrokken, waardoor BiermanHenket nu de beschikking heeft over 25 tot 30 werkplekken. De zolder is bereikbaar via een nieuwe stalen spiltrap. De kap is hoogwaardig geïsoleerd; in het voormalig hooiluik is een raam geplaatst en in de noordzijde van de kap zijn vier stalen dakramen gemaakt. In de tekenzalen is een nieuwe vergadertafel en een lunch-/flexwerk-/bespreekhoek ontworpen. In de entreehal is een bibliotheek met kastenwand gerealiseerd. Een aantal zijruimtes - de vroegere stallen - functioneert als concentratiewerkplek.

kantoor Den Eikenhorst, fotografie Joep Jacobs
terras kantoor Den Eikenhorst, fotografie Joep Jacobs
wacht- en bibliotheekruimte kantoor Den Eikenhorst, fotografie Joep Jacobs
leestafel kantoor Den Eikenhorst, fotografie Joep Jacobs
werkplekken kantoor Den Eikenhorst, fotografie Joep Jacobs
lunchwerktafel kantoor Den Eikenhorst, fotografie Joep Jacobs
trap naar kantoor Den Eikenhorst, fotografie Joep Jacobs
trap naar werkruimte zolder kantoor Den Eikenhorst, fotografie Joep Jacobs