« terug

herinrichting Beurs van Berlage Amsterdam

In de Beurs van Berlage realiseerde Bierman Henket de herinrichting van de Graanbeurszaal, de verbetering van de routing door het gebouw, nieuwe inrichtingselementen en een vernieuwd entreegebied aan het Damrak.  De werkzaamheden zijn onderdeel van de transformatie van de voormalige koopmansbeurs  naar Palazzo Publico: een vernieuwd congres-, vergader- en evenementencentrum met restaurants en expositieruimte in het centrum van Amsterdam.

entree Beurs van Berlage aan Damrak
ontvangstbalie in nieuwe entreeruimte aan Damrak
keramische tegels tegen ontvangstbalie
gerestaureerd interieur met nieuwe trap naar souterrain
nieuwe trap en lift naar expositieruimtes in souterrain
nieuwe expositieruimte in souterrain
herinrichting souterrain
toiletten in souterrain
wandbespanning in gerenoveerde veilingzaal
in trap gebouwde minder validen lift
in trap gebouwde minder-validen lift