« back

shop Museumkwartier 's-Hertogenbosch

The museum shop, also shared by the adjacent Noordbrabants Museum, is situated in the Stedelijk Museum ’s-Hertogenbosch’s entrance hall which is open to the public. A large, concrete counter forms the central element in the shop. Various walls are lined with cabinets and displays designed in black and white sheeting material. The outer wall of the auditorium – a sculptural landscape comprising undulating layers of multiplex − was designed in collaboration with Estudio Campana and offers a wealth of display possibilities. The fittings above the counter were designed in association with Vibia.

museum shop, photography Marije Kuiper
counter with fittings, museum shop, photography Marije Kuiper
wall units in black and white sheeting material
wall units and displays
bag display
museum shop with multiplex wall, photograph Joep Jacobs
display on undulating layers of multiplex
card display