« back

studio Den Eikenhorst Esch

In de voormalige schuur van Landgoed Den Eikenhorst is een deel van de zolder bij het reeds eerder gerealiseerde kantoor getrokken, waardoor Bierman Henket architecten de beschikking heeft over 25 tot 30 werkplekken. De zolder is bereikbaar via een nieuwe stalen spiltrap. De kap is hoogwaardig geïsoleerd; in het voormalig hooiluik is een raam geplaatst en in de noordzijde van de kap zijn vier stalen dakramen gemaakt. In de tekenzalen is een nieuwe vergadertafel en een lunch-/flexwerk-/bespreekhoek ontworpen. In de entreehal is een bibliotheek met kastenwand gerealiseerd. Een aantal zijruimtes - de vroegere stallen - functioneert als concentratiewerkplek.

Office Den Eikenhorst, photograph Joep Jacobs
terrace Office Den Eikenhorst, photograph Joep Jacobs
waiting area and library room Office Den Eikenhorst, photograph Joep Jacobs
reading table Office Den Eikenhorst, photograph Joep Jacobs
lunch work table Office Den Eikenhorst, photograph Joep Jacobs
workplaces Office Den Eikenhorst, photograph Joep Jacobs
stairs to Office Den Eikenhorst, photograph Joep Jacobs
stairs tot attic Office Den Eikenhorst, photograph Joep Jacobs